RESPECT
ZELFONTPLOOIING
GEBORGENHEID
KENNEN en KUNNEN

#Sterk team
#Warm team

Bij GBS De Vierklaver besteden we veel zorg aan de ondersteuning van onze leerkrachten. We geloven sterk in de kracht van ons leerkrachtenteam. Elk individu draagt bij aan de verrijking van ons werk. 

Binnen GBS De Vierklaver is er ruimte voor groei, ook voor jou als leerkracht. We bieden de mogelijkheid om zowel interne als externe opleidingen te volgen. We koesteren het idee om jouw unieke kwaliteiten volledig te benutten.

Tevens zijn we van mening dat er op onze school een solide ondersteuningsstructuur voor leerkrachten moet zijn; we staan klaar om elkaar bij te staan

WELKOM op onze school

Dag collega leerkracht, hartelijk welkom op onze school. Hieronder treft u alvast instructies en stappen aan die vereist zijn om gebruik te kunnen maken van onze digitale middelen.
Op je privé e-mailadres een mail met je accountgegevens van Office365. (www.office.com)Bij de eerste aanmelding moet je uw persoonlijk wachtwoord instellen.
Met deze gegevens kan je aanmelden op je online Office omgeving maar ook op de schoollaptops. 

Scoodle Track:Scoodle is ons beheersysteem, ons digitaal platform met toegang tot onze klassen en leerlingen info. Ook onze rapporten en communicatie naar ouders werken via Scoodle. 

Hiervoor moet je een account aanmaken zodat de ICT-coördinator je kan toevoegen aan onze school.
Zie handleiding

Breng de ICT-coördinator op de hoogte zodra je een account hebt aangemaakt. Na het aanmaken van je account kan hij je toegang verlenen aan de juiste klassen. In je Scoodle krijg je dan een uitnodiging. 
Zodra je de uitnodiging hebt geaccepteerd, kun je aan de slag met Scoodle binnen onze omgeving.

Vele zaken zijn ook te vinden in het MS Teams onder het team ICT-support GBS De Vierklaver.

Je kan als leerkracht gebruik maken van het Wifi netwerk 
Netwerk 4Klaver (ENKEL voor leerkrachten dus NIET doorgeven) 
De code kan je bij de ICT navragen. 

Er is een ook een helpdesk waar je een ticketje kan maken, dan kan ik de vragen beter opvolgen.

Om te kunnen printen heb je al leerkracht ook code nodig, de procedure om deze code te verkrijgen kan je hier terugvinden.

Op onze school beschikt elke leerkracht en leerling over een Canva Education-account. Je kunt kosteloos gebruikmaken van deze app als leerkracht door in te loggen op Canva.com met je Office 365 schoolaccount.