RESPECT
ZELFONTPLOOIING
GEBORGENHEID
KENNEN en KUNNEN

Welkom bij ouderwerking Gavere

Ons doel is om het lerarenteam te versterken in het uitdenken/inkleden en begeleiden van de talrijke activiteiten doorheen het schooljaar, zowel binnen als buiten de schooluren en zowel binnen als buiten de schoolmuren.

Met de opbrengst denken we nieuwe activiteiten uit of geven we een financieel duwtje in de rug waar nodig.
Verder fungeren wij ook als brugfunctie tussen de ouders en de school. Wij zijn een luisterend oor voor de ouders en signaleren eventuele bezorgdheden of vragen naar de school.

Omgekeerd willen wij de school helpen om hun informatie/mededelingen te helpen verspreiden naar de ouders.
Heb je interesse om ons team te versterken?
Wil je een vergadering meevolgen?
Of steek je liever je handen uit de mouwen bij een activiteit?
Contacteer ons: 

ow.devierklavergavere@gmail.com

 GBS Gavere OW – ouderwerking 

Schooljaar 2021-2022

Hier komt de info over onze activiteiten van het schooljaar 2021-2022

Tot binnenkort

Schooljaar 2020-2021

Het einde van het schooljaar is alweer in zicht…
Dit jaar hebben wij met onze ouderwerking jammer genoeg niet veel kunnen doen.
Maar wij hebben niet stil gezeten!
Op de kalender van volgend schooljaar staan terug heel wat activiteiten op de planning en zal het terug alle hens aan dek zijn!

Donderdag 27 mei hebben we een overlegvergadering over volgend schooljaar. Graag nodigen wij iedereen uit die geïnteresseerd is, om de vergadering bij te wonen en eventueel aan te sluiten bij de ouderwerking.
Wie geïnteresseerd is mag een mailtje sturen naar ow.devierklavergavere@gmail.com

De Ketskes Fotozoektocht wandeling

Beste ouders en sympathisanten, De coronapandemie steekt voor het tweede jaar op rij een stok in de wielen van het traditionele schoolfeest. Omdat dit een belangrijk afsluitend event is waar iedereen naar uitkijkt, steken we het schoolfeest dit jaar in een aangepast kleedje. Waar we de voorbije jaren op de speelplaats de beentjes onder tafel schoven om te genieten van een hartverwarmend optreden van onze kinderen, trekken we dit schooljaar onze wandelschoenen aan. Tijdens een bewegwijzerde wandeling van een 5 à 7 kilometer ontdekken we via QR-codes de verschillende klasoptredens in het teken van de visie van onze school. Je kan deze wandeling doen tussen zaterdag 5 juni en zondag 27 juni met als vertrek en eindpunt onze school. De obers die ons normaal voorzien van een verfrissend drankje tijdens het optreden, ruilen we dit jaar graag in voor een verwenbox vol lekkers om één of meerdere van de tussenstops om te toveren tot een gezellige picknick.