RESPECT
Wij streven naar een respectvolle omgang. We zetten ons dagelijks in om een context te creëren waarin kans is voor het ontwikkelen van een positieve omgang met anderen.
ZELFONTPLOOIING
We streven naar een kansrijke omgeving om tot zelfontplooiing te komen. We zetten in op situaties waar talenten kunnen ontdekt, verkend en uitgeprobeerd worden.
GEBORGENHEID
We streven naar een veilige, harmonische leer- en leefomgeving We ervaren dat geborgenheid een basis vormt om tot leren te komen.
KENNEN en KUNNEN
We streven ernaar dat de kinderen de ontwikkelingsdoelen en de eindtermen bereiken door hen de nodige inhoudelijke bagage mee te geven.
Previous
Next

Gemeentelijke Basisschool De Vierklaver

Welkom bij ouderwerking Asper

Wij zijn mama’s en papa’s die graag dingen organiseren voor de school.
Info of vragen, 
Mvr. Ann Jacobs
ouderraaddevierklaverasper@gmail.com

Schooljaar 2021-2022

Hier komt de info over onze activiteiten van het schooljaar 2021-2022

Tot binnenkort

Schooljaar 2020-2021

Digitale schoolfeest 2020-2021

Beste ouders en sympathisanten, De coronapandemie steekt voor het tweede jaar op rij een stok in de wielen van het traditionele schoolfeest. Omdat dit een belangrijk afsluitend event is waar iedereen naar uitkijkt, steken we het schoolfeest dit jaar in een aangepast kleedje. Waar we de voorbije jaren op de speelplaats de beentjes onder tafel schoven om te genieten van een hartverwarmend optreden van onze kinderen, trekken we dit schooljaar onze wandelschoenen aan. Tijdens een bewegwijzerde wandeling van een 5 à 7 kilometer ontdekken we via QR-codes de verschillende klasoptredens in het teken van de visie van onze school. Je kan deze wandeling doen tussen zaterdag 5 juni en zondag 27 juni met als vertrek en eindpunt onze school. De obers die ons normaal voorzien van een verfrissend drankje tijdens het optreden, ruilen we dit jaar graag in voor een verwenbox vol lekkers om één of meerdere van de tussenstops om te toveren tot een gezellige picknick.